NAKED SONGS -KONCERT

– en kontemplativ aften med sange, der åbner, forløser og kalder os hjem.

NAKED SONGS -KONCERT

– en kontemplativ aften med sange, der åbner, forløser og kalder os hjem.

Fred og skønhed er ét og det samme. Det, der er smukt er også fredfyldt.

I os alle, i centeret af alle de skiftende oplevelser, findes den uforstyrrede fred og skønhed.

Kom! Lad os lytte, mærke og opleve det sammen. 

  • Har du hørt nogle af Tomas´sange og har du lyst til at opleve dem fremført live?
  • Kunne du tænke dig at opleve musikken i et stille, uforpligtende rum, hvor du bare kan sidde eller ligge og falde i staver, som du har behov for? Eller måske endda deltage hjemmefra?
  • Er det tid til en smuk vedkommende kunstnerisk oplevelse?

Så kom og vær med til NAKED SONGS-KONCERT

“Tak for en vidunderlig intim koncert. Marie min datter på 12 og jeg kørte helt salige hjem og Marie sagde lige fra hjertet: “Mor det var meget smukt” !
Vi følte os helt renset og ‘hjemme’ i kroppen og dine fine dejlige ord imellem og om sangene og livet er så sande og klare og en skøn del af oplevelsen…
Vi nød virkelig din koncert – tusind tusind tak”

– Charlotte Riffbjerg

NAKED SONGS-KONCERT: hvad, hvorfor og hvordan?

“Naked Songs” er melodier og tekster, som skærer helt ind til benet i forhold til det essentielle i livet. De er kommet til mig som svar på mine dybeste spørgsmål.

Ofte er de dukket op, ud af det blå, som enkelte sætninger eller melodi fragmenter, som har fået mig til at stoppe op, lytte efter og gribe ud efter papir, kuglepen og guitar, hvorefter de har foldet sig ud som en sang og en indre verden. Nogen gange har jeg først opdaget, hvilket spørgsmål de var svar på, efter jeg havde skrevet sangen færdig.

Når jeg spiller og synger sangene, åbner de sangens tema op for mig og de, der lytter. Det kan være parforhold eller tilgivelse eller ensomhed. Et rum åbnes i rummet og vi sidder og lytter, mærker og kontemplerer sammen over det indre landskab, der åbner sig.

Sangene har mange lag. Jeg oplever, at de formidler dybder og sandheder som ord alene ikke kan, fordi de går uden om hovedet og direkte til hjertet. De taler til os lige dér. hvor vi hver især er i livet.

For mig har disse sange været stor healing og også stor magi. Det er naturligt for mig at de skal deles. Når vi samles i et rum for at lytte og mærke, bliver freden, visdomen, skønheden og kærligheden i os alle meget tydelig.

Naked Songs er det bedste navn jeg kunne give disse sange og den intention/invitation, de kommer med. En intention om at se efter præcis hvad der er til stede og en invitation til at ære det, der er i kernen, essensen af os og alt hvad der er.

Du kan få en smagsprøve på nogle af sangene lige her, hvor du også kan høre hvad andre siger om deres koncertoplevelse (scroll halvvejs ned ad siden).

Koncerten foregår både som en fysisk koncert her hos os i Faxe ved Vemmetofte strand og som en online koncert via Facebook-livestream.

Fysisk koncert: Du kommer og finder det sted at sidde eller ligge, hvor du føler dig mest tryg. Du er meget velkommen til at medbringe din egen madras eller yogamåtte og tæppe. Vi har også stole i forskellige størrelser og slags, som du kan sætte dig godt til rette i og vi har puder, du kan låne. Midt i koncerten holder vi en pause, hvor vi serverer te, vand, frugt mm.

Online koncert: Find et dejligt sted hvor du kan sidde eller ligge og hop ind på Facebook-siden når koncerten starter. Vi sender fra vores facebookgruppe: Pernille og Tomas livestreams, som du finder LIGE HER (husk at du skal være medlem, hvilket du hurtigt kan blive ved at anmode oppe i højre hjørne af siden).

NAKED SONGS-KONCERT ER:

– Et fredfyldt, trygt og kontemplativt musikalsk rum, hvor du kan synke dybt i fred og væren med det, som er.

– En koncertoplevelse der kalder dig dybt ind i det, som er sandt for dig.

Viise sange og smukke melodier som inspirerer og underviser i at leve fra sandhed og autenticitet.

Mulighed for at deltage online. 

Praktisk info:

Fysisk deltagelse:

Hvornår?  Se datoerne i vores kalender her.

Hvor? –  Marelundsvej 12, Lille Torøje, 4640 Faxe.

Pris? – 250 kr

Hvad skal man medbringe? I efterårs og vintermånederne evt. tykke sokker eller hjemmesko. Og vil du gerne ligge ned, så skal du medbringe din egen madras eller yogamåtte samt tæppe.

Tilmelding? Du tilmelder dig lige her. 

Deltagelse online:

Hvornår? Se datoerne i vores kalender her.

Hvor? – Facebookgruppen: Pernille og Tomas livestreams

Pris? – En frivillig donation, som du selv vælger: Mobilepay 26 28 95 93 eller overførsel på reg.nr: 6620 kontonr.: 0001879656

Tilmelding? Du tilmelder dig ved at trykke “deltager” på denne begivenhed.

KONCERT HOS DIG?

Hvis du har lyst til at være vært for en Naked Songs stuekoncert hjemme hos dig, hvor du inviterer nogle gode venner, så kontakt mig på: 26289593, så vi kan arrangere det.

Pris for deltagelse: 250 kr.